Chleba
Praktická příručka o pečení chleba a pečiva
Nakladatel: Svojtka
Kód: 0102226
EAN: 9788025602966
ISBN: 978-80-256-0296-6
MOC: 199,00 Kč
Druh: Kniha
Formát: 148 x 210 x 5 mm
Počet stran: 128
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Anotace (CZE)
Zatoužíte často po čerstvě upečeném chlebu k snídani nebo po dobrém zákusku k čaji? Tato praktická příručka obsahuje recepty na přípravu chlebu a pečiva pro každou příležitost. Naučíte se podle ní upéct vynikající česnekovou bagetu plněnou houbami, stejně jako jednoduché a vždy vítané croissanty nebo lívance. Najdete zde názorné rady jak postupovat při zpracování dokonalého těsta tradičním ručním způsobem i za použití hnětacího stroje nebo domácí pekárny. Obsahuje více než 70 lákavých receptů na sladké i kořeněné chleby a jiné pečivo, a to včetně kapitoly o pečivu bez použití kvasnic. Zajímavá bude pro mnohé čtenáře i kapitola o bezlepkovém pečivu. Krok za krokem se seznámíte se základními postupy a technikami při míchání přísad, při tvarování různých druhů pečiva a konečně i s požadavky na dokonalé upečení.